Haladás VSE – Szekszárdi FGKC 26-23 (14-11) felnőtt mérkőzés

Elveszett a veretlenségünk!

Vezette: Felhő, Öcsi   350 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – Grénus 2 – Farkas 3 – Urfi 7/4 – HORVÁTH 2 – Vasas 5/2 – Reisch 4 Cs: MÉSZÁROS(k) – Tóth -Nagy

7m-s: 11/8, illetve 10/6.       Kiállítás: 10 perc, illetve 4 perc.

Nagyon kemény, határozott védekezéssel kezdett a hazai csapat. Ráadásul a nehezen kialakított helyzetekből sokat hibáztunk, két büntetőt is. Védekezésünk pedig különösen a vonalon nagyon sebezhető volt (14.perc 8-3). Sajnos ez a szakasz el is döntötte a mérkőzést, mert az innen kezdődő “üldözőversenyben” nem tudtuk átlépni saját árnyékunkat. A félidő vége előtt felzárkóztunk (26. perc 12-11), de kimaradt megint egy büntető, és a védekezési hibák után megint nőtt a különbség.

A második félidőben is többször feljöttünk 2 gólra, de a szombathelyiek irányítóját és különösen a beállóját képtelenek voltunk tartani. A feljavult kapusteljesítmény – Mészáros M. ziccereket és büntetőket hárított – okán így is voltak esélyeink, de a kritikus pillanatokban hibáztunk, vagy a második félidőben a vendéglátókkal szemben jóindulatú játékvezetők segítették ki az ellenfelet. A mérkőzés 2 perccel a vége előtt dőlt el, amikor 2 gólos hátrányban labdát szereztünk és indultunk, de Horváth Sz. – aki egyébként a csapatunk legjobbja volt – rosszul passzolt és a kontrából rögtön gólt kaptunk.

Tabajdi Ferenc: Szurkolóink felvették a versenyt a nagyszámú hazai közönséggel. Sajnos a pályán ez ma nem így történt.

A meghatározó játékosaink közül ma sokan gyengén játszottak, s mivel meghaladja a képességeimet, hogy ebből a keretből összerakjak egy közepes szintű védekezést, nem lehetett más az eredmény. Az ilyen kvalitású csapatok ellen 3-4 kimagasló teljesítményre lesz szükség, vagy az álmainkat kell reálisabbá tenni.

arrow-up