Haladás VSE SKFT – Szekszárdi FGKC 18-23 (8-13) Felnőtt mérkőzés

Jó kapusteljesítmény és védekezés, harmatgyenge támadó játék!

Vezette: Babicz, Haskó   100 néző

Szekszárdi FGKC: PÁLINKÁS(k) – Grénus 1 – WEIGEL 9/4 – Gindeli – Nagy 3 – Fehér 3 – Tauker Erika 5 Cs: GYENIS 2 – Tóth – Kónya

7 m-es: 3/3, illetve 4/4.       Kiállítás: 6 perc, illetve 4 perc.

Hosszú utazás, Veszprémtől havazás, ólomlábakon kezdtük a mérkőzést. Különösen a támadásainkban voltak nagyobb számban hibák. Kihagyott ziccerek és eladott labdák tömkelege jellemezte a játékunkat. Folyamatosan szereztünk egy-két gólos előnyt, de az ellenfél mindig egyenlített. Góljainkat szinte kizárólag Weigel Z. átlövésből, és Tauker E. szélről és ziccerből szerezték. A vasiaknál Hegedűs jeleskedett átlövésekből, illetve az eladott labdáinkból lőttek gyors gólokat (24. perc 8-9). Az utolsó percek remekül sikerültek, tovább javult a védekezés, elöl pedig Fehér T. és Gyenis P. is betalált. 4-0-ra nyertük ezt a rövid szakaszt. A második félidőt egy ugyan ilyen röpke, de sikeres etappal kezdtük (37. perc 10-17). Halmoztuk a hibákat, de a védekezés működött és Pálinkás V. is többször segített a kapuban (45. perc 14-20). Weigel Z. támadásban teljesen passzív lett, a többiek pedig sorban adták el a labdákat, és ebből büntetett a hazai csapat. 12 percig nem lőttünk gólt (57. perc 18-20). Szerencsére ekkor Fehér T. “szenvedett be egy gólt”. Majd a kitámadó védekezésük mellet Nagy Sz. talált be még kétszer.

Tabajdi Ferenc: A védekezésünkkel különösebb probléma nem volt, Pálinkás V. a kapuban adta a stabilitást. A támadásban viszont negatív csúcsokat állítottunk be. 23db eladott labda, technikai hiba és 50%-os ziccer kihasználás (14/7) önmagáért beszél.