Haladás-Érd II. – Szekszárdi FGKC 17-40 (10-20) felnőtt mérkőzés

Gólzáporos győzelem a tartalékos hazaiak ellen

Vezette: Haraszti, Nachtmann   50 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – Grénus 4 – FAUSZT 8 – Nagy Sz. 1 – GULYA 5 – Vasas 3 – REISCH 8
Cs: Tancz (k) – Szalai(k) – Tóth 2 – CSAJKÓ 2 – Weigel 4/3 – Tauker 3

7 m-s: 4/4, illetve 3/3.       Kiállítás:10 perc, illetve 6 perc.

Több hiányzó volt a vendéglátóknál, de nálunk is változott a keret. Horváth Sz. sérülés, Kónya D betegség miatt hiányzott. Viszont visszatért másfél év után Weigel Z., és először került a keretbe Tauker E..
Látványos indítás, lerohanás és átlövés gólokkal kezdtük a meccset, a védekezésben csak a széleken voltak kisebb problémák (14.perc 3-11). Puhult a védekezés, “lepke” átlövés találatokkal közelített az ellenfél (18.perc 7-14).
Rendeztük a hátsó sorokat, javult a kapusteljesítmény is, főleg Fauszt É., Reisch G. és Gulya K. góljaival nőtt a különbség (28.perc 7-20). Buta hibákat vétettünk a félidő végén, így visszajöttek 10-re az érdi fiatalok.
A második szakasz elején folytatódott a jó védekezés, gyorsan nőtt a különbség (45.perc 13-29). A maradék időben sok variációt kipróbáltunk. A junior találkozó legjobbja, Csajkó E. itt is remekül teljesített. Az újonc Tauker E. 3 góllal hálálta meg a bizalmat. A utolsó percekben először került az NB-I-B felnőttben pályára a 13 éves kapus Szalai Sz., aki négy átlövést hárított. Weigel Z. büntetőből lőtt góljával alakult ki a végeredmény, ami egyben a mérkőzés legnagyobb különbségét eredményezte.

Tabajdi Ferenc: A találkozó nagyobb részében jól játszottunk, koncentráltunk, tiszteltük az ellenfelet. Azt el kell ismernem, ennél csak nehezebb mérkőzések jönnek. Igyekszünk azokra is felkészülni.

arrow-up