Gárdony-Pázmánd NKSE – Szekszárdi FGKC 26-22(15-10) Felnőtt mérkőzés

Lehet, hogy szerettünk volna nyerni, de mentálisan nem tettünk eleget.

Vezette: Buza, Cseszregi   150 néző
Szekszárdi FGKC: Pálinkás(k) – Grénus 1 – Fehér 2 – Weigel 5/4 – Gyenis – NAGY 10/3 – TAUKER ESZTER 3 Cs.: Tancz(k) – Szalai(k) – Tóth – Csajkó 1

7 m-es: 2/2, illetve 9/7.       Kiállítás: 12 perc, illetve 6 perc.

Mintha nem is az előző heti csapat utazott volna Gárdonyba, pedig csak Tauker Erika hiányzott, a meggyógyult Pálinkás Viki vállalta a játékot. Szinte semmi védekezés nem volt, kapusaink az egész mérkőzésen összesen öt lövést védtek. A jól játszó Nagy Szilvi vezetésével tartottuk az eredményt (9. perc 6-5). Hibáztunk néhányat, már el is ment az ellenfél (13. perc 10-5). 13 perc alatt kaptunk tíz gólt. Védekezés? Időt kértünk, zárkóztunk, ha nem hibáztunk volna büntetőt és az emberelőnyöket nem szúrjuk el, akár egyenlő is lehetett volna (20. perc 11-9). Sajnos ez a szakasz csak egy rövid fellángolás volt, a végére visszaállt a különbség. A második félidőről nem lehet sokat mondani, a hazaiak elégedettek voltak a különbséggel, mi pedig takarékon próbálkoztunk, küszködtünk, de semmi sem sikerült.

Tabajdi Ferenc: A két belső védőnk teljesítménye nagyon gyenge volt, mögöttük a kapusok sem tudtak sokat hozzátenni. Sajnos a meccs ritmusát képtelenek voltunk hosszabb időszakokra felvenni.