Gárdony-Pázmánd NKK U22 – Szekszárdi FGKC  19-26 (10-13) Felnőtt

NB II Női Dél-Nyugat
3. forduló

Vezette: Borsóné Nagy T., Lakatos I.  20 néző
Kiállítások: 6 perc, illetve 4 perc.
Hétméteresek: 2/2, illetve 4/3.

Szekszárdi FGKC: Nagy A. (kapus) – Kapás T. 2 – LENGYELFALUSY V. 6 – Fehér T. 4(3) – Gulya K. – Csajkó E. 6 – RÁCZ A. 6
Csere: Schell G. (kapus) – Kutasi S. (kapus) – Keringer K. 1 – Gulyás L. 1 – Bognár Zs. – Baksai B. – Dinnyés D. – Bordán A.

Mérkőzés alakulása:
27. perc 10-10,
40. perc 13-19.

Bordán Anna: Az előző hetekhez képest egy jóval fizikailag erősebb, edzettebb csapattal találtuk szembe magunkat. Mi is több energiát mozgósítottunk.
Sajnos a jobb kettes és különösen a hármas védekezésünkbe sok hiba csúszott. 8 darab ziccert hagytunk ki az első félidőben. Így nem csoda, hogy csak az utolsó három percben tudtunk kis előnyt kicsikarni.
A második félidő elején sikerült megduplázni az előnyt, majd nyolccal elléptünk a vendéglátóktól. Az utolsó percekre visszatértek a hibák, így nem tudtuk növelni a különbséget. A legjobb teljesítményt nálunk Rácz A. nyújtotta, akinek védekezése és a támadása is sikeres volt. Az első részben Lengyelfalusy V.-nek voltak szép megoldásai támadásban. A sérüléséből visszatért Csajkó E. hat gólja is fontos tényező volt, de ezeket nagyon sok lövésből szerezte. Az edzéseken látott munka, teljesítmény alapján remélem, hogy ennél még sokkal több van a csapatban.

felvétel a mérkőzésről…