Gárdony-Pázmánd NKK – Szekszárdi FGKC   22-17 (13-13) NBI/B Felnőtt mérkőzés

A második félidő végére elfogytunk!

Vezette: Ónodi E., Őri E.   150 néző

Kiállítás: 4 perc, illetve 12 perc + Grénus piros lap (3×2 perc)

7m-es: 6/6, illetve 5/4.

Szekszárdi FGKC: SCHELL (kapus) – Grénus – Nagy 6/4 – Tóth 1 – Gyenis 3 – Kaveczki 2 – Tauker Erika 4
Csere: Tauker Eszter – Fehér 1 – Kónya – Tutti – Weigel

Weigel Z. térdproblémái miatt csak védekezésben vállalta a játékot. Két beállóval kezdtünk, négy emberünk is eredményes volt (6. perc 1-4). Nagy Sz. sajnos több labdát eladott, Weigel Zita arca egy védekezésnél megsérült. Az ebből keletkező zavart kihasználták a gárdonyiak (12. perc 5-4). Rendeztük a sorokat, védekezésben Tutti K., támadásban Fehér T. jól kapcsolódott a játékba. Nagy Sz. három büntetőjével ismét mi vezettünk (24. perc 9-11). Urfi D. – aki régebben nálunk is játszott – egy szerencsétlen mozdulattal “lefejelte” Tutti K.-t. Mindkettőjüket le kellett támogatni, és Kata már nem is tudott visszajönni. Egyenlítettek a hazaiak, majd a vezetést is átvették, de az utolsó pillanatban a negyedik büntetőt is értékesítette Nagy Sz..

A második félidő eleje a két kapusról szólt. Mindkét oldalon maradtak ki a ziccerek, sorozatban jöttek a bravúrok (41. perc 15-15). Jöttek a mérkőzés pártatlan játékvezetői és segítettek a hazaiaknak. A kifejezetten durván védekező vendéglátók minden cselekvésénél a bírók behunyták a szemüket, miközben mi sorban kaptuk a kiállításokat. Ennek eredményeként Grénus G.-t is elveszítettük a harmadik kiállítása után (49. perc 20-16). Az utolsó 11 percben a kapusok folytatták a bravúrokat, támadásban kihagytunk egy büntetőt és számtalan ziccert. Schell G.-nak köszönhetően nem lett nagyobb a különbség.

Horváth Szimonetta: Kaveczki E.-t sikerült jól kikapcsolniuk a játékból, és különösen a lerohanásokból. A többiek pedig a második félidőben gyenge teljesítményt nyújtottak, a lőtt négy gól önmagáért beszél.