Eu-Fire Mosonmagyaróvár KC – Szekszárdi FGKC   28-19 (18-10) NBI/B Felnőtt mérkőzés

A mezőny legjobbja a mi csapatunkból került ki!

Vezette: Felhő F., Öcsi T.   750 néző

Kiállítás: 12 perc, illetve 8 perc.

7m-es: 2/2, illetve 3/1.

Szekszárdi FGKC: Schell (kapus) – Grénus – Fehér – Nagy 3/1 – Gyenis 1 – KAVECZKI 10 – TAUKER ERIKA 5
Csere: Tóth – Kónya – Ambrus – Tutti

Nem sok jót ígért előzetesen a távoli “kirándulás”. Az ötödik helyért küzdő ellenfeleinket (Nagyatád, Mohács) több mint húsz gólokkal verte a mai ellenfelünk. Több meccses kihagyás után játékra jelentkezett Tauker Erika, és jó teljesítménnyel segítette csapatunkat.
Az első gólt Nagy Sz. jegyezte, de utána négy hazai következett. Szilvi lőtt még egyet, majd Kaveczki E. kezdte el remek lövősorozatát (7. perc 4-3). Sajnos a mérkőzés további részében csak a bal oldalunk volt eredményes, a többiek sokat hibáztak és az eladott labdákat kegyetlenül büntette a házigazdák két remek szélsője. Folyamatosan nőtt a különbség, a fordulásig komoly lett a differencia.
A második félidő egy kihagyott büntetőnkkel kezdődött, majd négyet kaptunk (37. perc 22-10). A hazaiaknál jöttek a cserék, védekezésben feljavult a csapatunk, támadásban Kaveczki E. kimagasló és Tauker E. jó teljesítményének köszönhetően megfeleztük a különbséget (53. perc 24-18). A vendéglátók időt kértek, rendezték a sorokat, így az utolsó percekben ismét növelték előnyüket. A végén Nagy Sz. második büntetőjét hagyta ki, de így is sikerült tízen belül maradni, ami kevés csapatnak sikerült ebben a bajnokságban Mosonmagyaróváron.

Horváth Szimonetta: Küzdöttünk tisztességesen, és az eredmény is az elfogadható kategóriába tartozik. Talán annyi hiányérzetem maradt, hogy több emberünk nagyon “nyuszin” állt hozzá a mérkőzéshez, pedig most tét nélkül lehetett volna bizonyítani. Remélem Gyenis P. sérülése nem súlyos.

Felvétel a mérkőzésről…