DKKA U22 – Szekszárdi FGKC  24-29 (11-17) Felnőtt mérkőzés

NBII Női Dél-Nyugat
5. forduló

Vezette: Hovány I., Ubornyák Z.  55 néző
Kiállítások: 6 perc + 1 piros lap (Konyecsni A.), illetve 8 perc.
Hétméteresek: 5/4, illetve 2/1.

Szekszárdi FGKC: Tóth I. (kapus) – Dinnyés D. – Kapás T. 8 – Bognár Zs. 4 – Gulya K. 5 – KAVECZKI E. 8 (1) – Szentes L. 1
Csere: Schell G. (kapus) – NAGY A. (kapus) – FARKAS A. 3 – Orbán E. – Pataki N. – Bucskó G.

Eredmény alakulása:
13. perc 7-7,
23. perc 9-13,
40. perc 18-21,
50. perc 22-24.

Lendületes támadásokkal, de gyenge védekezéssel kezdtük el a mérkőzést. Kaveczki E. és Bognár Zs. átlövés góljaival tartottuk az eredményt. Kissé javult a védekezés, támadásban pedig Gulya K. kapott labdákat. Az utolsó tíz percben Kapás T. is beszállt a “gól gyártásba”. Komoly előnnyel mehettünk pihenni. Sajnos a szünet nem tett jót, úgy elöl, mint hátul fegyelmezetlen hibákat követtünk el. Védekezésben kirohangáltunk, csak éppen az ellenfél legjobb átlövőjére nem figyeltünk. A hazaiak 13 góljából 10-t jegyzett. Elöl lassú, körülményes támadásokban sorra adtuk el a labdákat, vagy technikai hibákat vétettünk. Már csak kettő volt a különbség, amikor Farkas A. két szélső, Kaveczki E. egy átlövés góljára nem jött válasz, mert az utolsó szakaszra beálló Nagy A. fontos labdákat hárított. Amikor már azt hittük, hogy minden rendben, még egyszer “megpróbáltuk visszahozni” a vendéglátókat. Pillanatok alatt kétszer eladtuk a labdát, amiből két indításgólt kaptunk. Szerencsére a hazai fiatalok is belefáradtak az üldözőversenybe, ők is többet hibáztak, így a vége a miénk lett.

Bordán Anna: Az erősen tartalékos hazaiak ellen sokkal koncentráltabb és fegyelmezettebb játékot vártam. Ma a csapatunk nem az első három mérkőzésen látott arcát mutatta. Most három hét szünet következik, majd november 11-én egy rangadóval folytatjuk itthon a nagyatádiak ellen.

felvétel a mérkőzésről…