Budaörs KC – Szekszárdi FGKC 24-20 (12-7) felnőtt mérkőzés

Csak a szurkolóink voltak jobbak a hazaiaknál!

Vezette: Ágnecz, Sipos   1200 néző
Szekszárdi FGKC: SCHELL(k) – Grénus – Farkas 2 – Horváth 2 – GULYA 3 – Vasas 8/1 – Reisch 4
Cs: Tóth – Urfi – Nagy 1

7 m-s: 6/6, illetve 1/1.       Kiállítás: 14 perc, illetve 8 perc.

Telt ház – közöttük 120 vendég szurkoló –  és remek hangulat várta a csapatokat. Sajnos az első tíz perc gyenge teljesítménye meghatározta a mérkőzést. A remekül védekező, fizikai fölényben levő hazaiak ellen nehezen kerültünk helyzetbe, ha ez megtörtént, a kapusuk hárított.
Lendületes lerohanásaikat, betöréseiket nem tudtuk megállítani (10.perc 6-1). Az időkérés után a védekezésünk feljavult, de támadásban Vasas E. nagyon magára maradt a vállalkozó kedvvel.
A félidőig nem változott a különbség. A második játékrész elején remekül védekeztünk, de támadásban szétlőttük a kapufát, kihagytuk a helyzeteket, így nem tudtunk közelebb jönni (40.perc 15-11). A hátralevő időben többször növelte előnyét a vendéglátó, de a jól játszó Gulya K. vezérletével mindig közelítettünk, de szorossá nem tudtuk tenni a rangadót. A csodálatos szurkoló táborunk, ha nem is mai teljesítményt, de az egész évet együtt ünnepelte a csapattal.

Tabajdi Ferenc: A mérkőzés nagyobb részében támadásban és védekezésben is jobban teljesítő hazai csapat megérdemelten nyerte a csatát, így a bajnokságot is. Hiányérzetem csak azért van, mert a játékvezetők méltatlanok voltak ehhez a rangadóhoz, komoly stabilitást adtak a budaörsi együttesnek, pedig ez nem az ő feladatuk. A fellángolásaink időszakában is úgy láttam, semmi esélyt nem adtak nekünk. A szurkolóinkra pedig már jelzőket is nehéz kitalálni.

Köszönjük, frenetikus volt, ti aranyat érdemeltek ezért!!

arrow-up