BBSC Balatonboglár – Szekszárdi FGKC  16-36 (12-14) Felnőtt mérkőzés

NB II Női Dél-Nyugat
17. forduló

Vezette: Koltai D., Poller Z.  52 néző
Kiállítások: 0 perc, illetve 4 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 3/2.

Szekszárdi FGKC: Nagy A. (kapus) – KAPÁS T. 12 – Lengyelfalusy V. 2 – Fehér T. 4(2) – GULYA K. 2 – Csajkó E. 6 – BOGNÁR ZS. 5
Csere: Kutasi S. (kapus) – Gulyás L. 2 – Keringer K. 2 – Dinnyés D. 1 – BENCZE D. – Bordán A. – Baksai B.

Eredmény alakulása:

10. perc 6-1,
22. perc 8-8,
42. perc 12-26,
58. perc 14-35.

Bordán Anna: Teljesen érthetetlen az a hozzáállás és teljesítmény, amivel elkezdtük a mérkőzést. A bajnokság utolsó előtti helyezett csapata 10 perc után 5 góllal vezet ellenünk. Időt kell kérni, hogy a lányok komolyan vegyék a találkozót. Komoly küszködések árán sikerült a szünetre utolérni és minimálisan megelőzni az ellenfelet.
Más felállásban, más szemléletű csapat jött ki a második félidőben, talán a hosszas “beszélgetés” hatására. Gulya K. vezérletével és Bencze D. beállításával a védekezés, Kapás T. irányításával a lerohanás remekül működött. Bognár Zs. végig jól játszott, de az első részben nagyon gyengén teljesítő Csajkó E. teljesítménye is feljavult. A lassan, kissé időt húzóan támadó bogláriak ellen 28 perc alatt 21 gólt lőttünk és 2-t kaptunk. Az utolsó percben 2 gólt “találtak” még a hazaiak, így zárult ez a hektikus mérkőzés. A félidő egyetlen szomorú negatívuma Bencze D. orrtörése, ami egy vétlen ütközésnél történt.

felvétel a mérkőzésről…