Bajnok DSE Nemesvámos – Szekszárdi FGKC  26-21 (15-9) NB II felnőtt mérkőzés

Akaratgyenge játék + a külső körülmények = váratlanul sima vereség.

Vezette: Kovács K., Tóth J.   80 néző

Kiállítás: 2 perc, illetve 10 perc.

7 m-es: 15/14, illetve 2/2.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – Ambrus K. – Bencze D. – Nagy Sz. 5/2 – Tóth B. 2 – Fehér T. 2 – Reisch G. 3
Csere: Kutasi S. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Kapás T. 1 – BALÁZS K. 4 – BIRÓ F. 4 – Szolnoki N. – Feri D. – Kocsis A.

Jobban kezdtük a mérkőzést, két átlövéssel és két büntetővel előnyt szereztünk (6. perc 1-4). Kihagyott helyzetek, eladott labdák és a gyenge védekezés okán kiegyenlített az ellenfél (15. perc 6-6). A félidő második részében már akaratilag sem tudtuk követni a vendéglátókat. Komoly hátránnyal mehettünk a szünetre.

A második játékrészben üde színfoltot jelentett a két fiatal, Biró F. és Balázs K. játéka. Nagy A. is kicsit hozzá tudott tenni a kapuban. De a védekezésünk és a meghatározó játékosaink teljesítménye semmit sem javult, komoly esélyünk nem volt a fordításra.

Tabajdi Ferenc: Először is gratulálok a hazaiak fiataljainak, akaratilag magasan felül múltak minket. Már az előző két megnyert mérkőzés után is az akarati pluszokat hiányoltam. Ma egy lényegesen jobb csapattal és érdekes körülményekkel találkoztunk, sejthető volt, hogy ennyi nem lesz elég. Mivel a mérkőzés versenybírája kijelentette, hogy nagyon korrekt játékvezetés volt, csak a jegyzőkönyvben látható jelenségekről beszélnék. 4-1-re vezettünk hat perc után, a visszalevő 54 percben 15-0 volt a büntető arány. Mi kaptunk 5 kiállítást, miközben a hazaiak még sárga lapig sem jutottak el. Mindez hasonló képességű és stílusú csapatok mérkőzésén. Furcsa, legalábbis én a 38 éves edzői pályafutásom alatt ilyen jegyzőkönyvet még nem láttam.

felvétel a mérkőzésről…